Follow us
Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 700 RON.

Despre noi

Royal by Maria Vizitiu este un brand dedicat femeilor care sunt sigure de sine, constiente de calitatile lor, care nu isi ascund feminitatea , femeia puternica a secolului XXI.
În spatele companiei noastre, există o frumoasă poveste feminină, în care, femeile creează pentru femei, cu multă dragoste și dăruire fiecare detaliu al modelelor noastre. Maria Vizitiu, fondator al atelierului, cu o experienta vasta in domeniul fashion-ului atat in tara cat si in strainatate isi lanseaza colectia cu un accent puternic pe perfectiune de la realizarea tiparului pana la cele mai fine cusaturi.
Inspirata din cultura contemporana si moderna cu o misiune pentru o continuă căutare a măiestriei si perfecțiunii este și ceea ce se străduiește să implementeze în toate fazele creațiilor: de la concept la concepție, apoi la finalizare.
In atelierul nostru încercam să satisfacem toate nevoile doamnelor noastre când vine vorba de haine de calitate elegante și sofisticate. Fiecare tinuta este rezultatul unei indelungate si riguroase cunostinte al experientei supreme in eleganta unde doamnele se simt mai frumoase, mai increzatoare și mai seducătoare.

Colectia READY-TO-WEAR
Descopera noua colectie READY-TO-WEAR din cadrul atelierului ROYAL BY MARIA VIZITIU.
COCKTAIL COLLECTION este o experienta senzoriala care emana perfectiune si pasiune. Tesaturi de inalta calitate cu atentie la detalii accentul cade pe design, croiala si executie a cusaturilor care sunt menite sa scoata in evidenta trasaturile feminine.